» diaryownerfootprintsdarlinks
Tuesday, October 15, 2013, 8:48 PM • comment •

heyya all. eh assalamualaikum w.b.t
hehehe long time no see aite? sorry. spm candidate la katakan. busy kalah najib. aww

haihh sakai beno blog ni. tak terurus. tau la rindu aku. tapi jangan la macam ni. kau kena move on la walaupun aku jarang bukak kau dah blogg oii. ahaha macam kau kesah je kan aku duk bebel ni. haihhh

so many things happen. kalau nak tulis semua, sampai esok pun belum tentu habis.

okay. my life now is kinda miserable. school. kelas tambahan pagi petang malam. semua ada. duhh setiap petang ada kelas tambahan. even hari jumaat pun ada kelas petang. kelas akaun pulak tu. duhhh talk about akaun, trial akaun aku fail :(( sad me is sad. macam mana ni???? kalau spm aku fail lagi cemana? haihhh

dah stop talking bout those whatever things.

okayy so what to talk about? kay blank. dah malas la nak tulis heheh nak tengok runningman ! chauu hahahahhahah




«FUTURE
PAST »